Kivaa tekemistä alakoululaisille!

Seurakunnan alakouluikäisille suunnatussa toiminnassa vietetään aikaa kavereiden kanssa ja puuhataan yhdessä. Tekemisen ohessa myös pysähdytään: pohditaan yhdessä elämänasioita ja puhutaan mieltä askarruttavista ajatuksista.

Alakouluikäisille sopivat jutut ja ajantasaiset tapahtumatiedot löydät tämän sivun alaosastaja lisäksi tapahtumasivulta: Lapsille ja lapsiperheille.

Alakouluikäisten kerhoista, leireistä ja illoista saat lisätietoja myös nuorisotyönohjaaja Suvi Pulkkiselta.

Leirielämää ja elämyksiä

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä koulujen loma-aikoina. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Suurin osa leireistä pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa, Halssissa. Merenrannassa Sauvossa sijaitseva Halssi tarjoaa luononläheisessä miljöössä kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen ja harrastamiseen.

Kokkailemaan kaveriporukalla

Kokkikerhoon kokoonnutaan Liedon keskustassa, Ilmarisissa ja Auran seurakuntatalolla. Kokkikerhossa tehdään yhdessä monipuolisia, helppoja ja herkullisia kokkailuja. Alakouluikäisten kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kivaa kaveriseuraa. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Tällä hetkellä kokoontuvat seuraavat kokkikerhot:

Maanantaisin 17.00-18.30 Ilmaristen Ketunkolo

Tiistaisin 16.00-18.00 Auran seurakuntatalon nuorten tila & 17.30-19.00 Liedon keskustassa seurakunnan nuortentalolla

Keskiviikkoisin 17.00-18.30 Liedon keskustassa seurakunnan nuortentalolla

Lisätietoa kerhoista ja vapaista kerhopaikoista: Suvi Pulkkinen

Kids' Action - iloisia kyläiltoja täynnä toimintaa

Kids' Action -toimintaillat kokoavat alakouluikäiset viihtymään yhteisten tekemisten parissa. Erilaiset toimintapajat ovat olennainen osa vauhdikkaitai iltoja. Lisäksi niihin kuuluu musiikkia sekä yhteinen iltapalatuokio. Menon ja meiningin keskellä hiljennytäänkin hetkeksi. Kids' Action -kyläiltoja pidetään eri puolilla seurakuntaa, kylien seurakuntataloilla. Illat ovat maksuttomia!

Syksyn Kids' Action aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Päiväleirit 1.-2. -luokkalaisille

Koululaisten päiväleirit tarjoavat kesäloman kahden ensimmäisen viikon arkipäivinä kivaa tekemistä ja kaveriseuraa turvallisessa ympäristössä aikuisten ohjauksessa kesälomalla. Päiväleirejä pidetään eri puolilla seurakuntaa.

Ilmoittautuminen kesän 2022 päiväleireille auki 24.4. saakka

Koululaisten päiväleireistä sekä partioharrastuksesta lisätietoja saa nuorisotyönohjaaja Jaana Jantuselta, p. 050 303 4743, jaana.jantunen@evl.fi

Laululintuset - alakouluikäisten oma kuoro

Alakouluikäisten maksuttomasta kuorosta, Lapsikuoro Laululintusista löydät lisätietoja kuorosivulta

Mukaan partioon? Siirry partion alasivulle.

Kysy lisää alakoululaisten tapahtumista!

Hyvättyläntie 19
21420 Lieto