Kivaa tekemistä alakouluikäisille!

Seurakunnan alakouluikäisille suunnatussa toiminnassa vietetään aikaa kavereiden kanssa ja puuhataan yhdessä. Tekemisen ohessa myös pysähdytään: pohditaan yhdessä elämänasioita ja puhutaan mieltä askarruttavista ajatuksista. 

Alakouluikäisille sopivat jutut  ja – koronatilanteessakin – ajantasaiset tapahtumatiedot löydät tämän sivun alaosasta ja lisäksi tapahtumasivuilta: Lapsille ja lapsiperheille. 
Alakouluikäisten kerhoista, leireistä ja illoista saat lisätietoja myös nuorisotyöntekijä Suvi Pulkkiselta.  


 

Leirielämää ja elämyksiä 

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä koulujen loma-aikoina. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Suurin osa leireistä pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa, Halssissa. Merenrannassa Sauvossa sijaitseva Halssi tarjoaa luonnonläheisessä miljöössä kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen ja harrastamiseen. 


Kokkailemaan kaveriporukalla

Kokkikerhoon kokoonnutaan Liedon keskustassa ja Ilmarisissa. Kokkikerhossa tehdään yhdessä monipuolisia helppoja ja herkullisia kokkailuja. Alakouluikäisten kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kivaa kaveriseuraa. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia. 

YouTube-video


Kids' Action iloisia kyläiltoja täynnä toimintaa

Kids' Action -toimintaillat kokoavat alakouluikäiset viihtymään yhteisten tekemisten parissa. Erilaiset toimintapajat ovat olennainen osa vauhdikkaita iltoja. Lisäksi niihin kuuluu musiikkia sekä yhteinen iltapalatuokio. Menon ja meiningin keskellä hiljennytäänkin hetkeksi. Kids' Action -kyläiltoja pidetään eri puolilla seurakuntaa.


Päiväleirit 1.-2.-luokkalaisille 

Koululaisten päiväleirit tarjoavat kesäloman kahden ensimmäisen viikon arkipäivinä kivaa tekemistä ja kaveriseuraa turvallisessa ympäristössä aikuisten ohjauksessa kesälomalla. Päiväleirejä pidetään eri puolilla seurakuntaa. 

 


Mukaan partioon?

Liedon seurakunnassa toimii partiolippukunta Liedon Eränkävijät, joka on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista lippukunnista. 7 – 10 -vuotiaat sudenpennut ja 11–15 -vuotiaat vartiolaiset kokoontuvat viikoittain eri puolilla Lietoa. Kokoontumisten lisäksi toimintaan kuuluvat monenlaiset retket ja leirit. Uusia sudenpentuja otetaan mukaan toimintaan aina syksyisin, ja samaan aikaan voi kysellä paikkoja myös muista ryhmistä. 
 

Koululaisten päiväleireistä sekä partioharrastuksesta lisätietoja saa nuorisotyönohjaaja Jaana Jantuselta, p. 050 303 4743, jaana.jantunen@evl.fi

Kurkista Liedon EränkävijöidenLinkki avautuu uudessa välilehdessä nettisivuille. 

Liedon Eränkävijät löydät myös FacebookistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.


 

Laululintuset - alakouluikäisten oma kuoro

 

Alakouluikäisten maksuttomasta kuorosta, Lapsikuoro Laululintusista löydät lisätietoja kuorosivulta

 

Kysy lisää alakoululaisten tapahtumista!

nuorisotyönohjaaja
Hyvättyläntie 19
21420 Lieto