Tervetuloa!

Seurakunnassamme on erilaisia kokoontumisia ja ryhmiä aikuisille.

Tällä sivulla on yleistä tietoa muutamista säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä. Lisäksi on monenlaisia iltoja ja tapahtumia.
Tämänkin sivun tapahtumapoiminnoista saa tietoa tulevista tapahtumista ja erilaisista yhteisistä kokoontumisista.
Lisää ajantasaista tietoa seurakuntaelämästä löytyy kalenterista Tapahtumasivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Uskoa tutkimassa

Naisten rukouspiirissä Poukamassa jutustellaan, lauletaan, rukoillaan ja tutkitaan yhdessä Raamattua. Yhteyshenkilö: Kyllikki Punkkinen, p. 040 773 5645.

Miesten raamattupiiri Poukamassa on kohtaamispaikka Sanan äärellä. Yhteisen pohdiskelun ja juttelun ohella toisinaan kahvitellaankin.

Pappilan naistenpiirissä pysähdytään erilaisten hengellisten tekstien, Raamatun, Virsikirjan, ja runojen äärelle, ja haetaan yhdessä matkaeväitä elämään. Yhteyshenkilö: Eliisa Lehti, p. 040 052 8593.

Ikonin maalaus kuin rukous Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa. Ikonimaalauksen perusteisiin johdattaa piirin ohjaaja, lietolainen ikonimaalari Margit Vainio. Tiedustelut: kappalainen Outi Tukia-Takala

Aikuisrippikoulua eli yksityistä rippikoulua käydään keskustellen ja yhdessä pohdiskellen. Siinä tutustutaan kristinuskoon, Raamattuun ja kotiseurakuntaan sekä perustaviin elämänkysymyksiin. Aikuisrippikoulun ohjelma laaditaan papin kanssa.Tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Toimintatorstai seurakuntatalolla klo 10–13: erilaista toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa. Joka kerta viikon vierailija, yhteinen hartaushetki, kolmella eurolla lounas ja kahvi.

Seniorsinkkujen keskusteluryhmässä pohditaan vanhuuteen ja elämänmuutoksiin liittyviä asioit kahvikupposen äärellä. Kokoontumiset ovat Liedon pappilassa. Kts. tapaamisajankohdat seurakunnan verkkosivujen tapahtumakalenterista tai paikallislehden seurakuntatiedoista.

Ystävänkahvila on ikäihmisten kohtaamispaikka, jossa on mukana joku diakoniatyöntekijöistä tai papeista. Yhdessä hiljennytään myös hartauteen. Kerran kuussa Ystävänkahvilassa on liikuntakerta, jonka ohjaa Timo Paavilainen.

Omaishoitajien vertaisryhmä on ikääntyvästä lähiomaisesta huolta kantavien oma jakamisen paikka.

Erityisesti eläkeläisille suunnatun toiminnan yhteyshenkilö: diakoniatyöntekijä Kaarina Saarenpää

eläkeläiset

Keva-ryhmä on kehitysvammaisten aikuisten ryhmä. Tapaamissa on erilaista tekemistä, iloista yhdessä puuhastelua, kuulumisten ja ajatusten vaihtoa. Uusien mukaan tulijoiden ilmoittautuminen: ryhmän ohjaaja Sirkku Ruuskanen, p. 050 598 0734.

Curling, myös liikuntarajoitteisille soveltuva: Pelataan joka toinen viikko kunnan Palvelukeskuksessa (Hyvättyläntie 9). Pelin tiimellykseen päästään aluksi vietettävän kahvihetken jälkeen. Peliä ohjaa Timo Paavilainen, p. 0400 820 225.

Porinaryhmä on mielenterveyskuntoutujien tapaaminen Aluksi kuullaan alustus kokoontumiskerran aiheesta. Sen jälkeen jutustellaan – toisinaan harjoitetaan myös kädentaitoja. Lopputurinat kahvikupin äärellä. Ryhmän ohjaajana on Sirkku Ruuskanen.