Tervetuloa

Tervetuloa kappeliseurakunnan sivuille, ja mukaan kappelin elämään!

Tarvasjoen kappeliseurakunta on osa Liedon seurakuntaa. Seurakunnat yhdistyivät vuoden 2015 alusta Tarvasjoen ja Liedon kuntaliitoksen myötä.

Kappeliseurakunnan kappalainen on  Outi Niiniaho — kappeliseurakunnan asioista ole yhteydessä kappalaiseen tai muihin kappelin työntekijöihin.

Kappelitoimisto on asiointia varten avoinna torstaisin. Toimitusten ja tilojen varauksissa, virkatodistusten tilaamisessa, esteiden tutkintapyynnöissä, hautapaikka- ja haudanhoitoasioissa ynnä muussa asioinnissa palvelee myös kirkkoherranvirasto.

Ajankohtaista: kevään kinkerikierros!

Kinkerit Tarvasjoella 2020:
Su 26.1. klo 13.30
 Jauhola, Hungerla, Satopää, Paappala, Mellilänkylän kinkerit Timo Laaksosen luona Paappalassa, Paappalantie 83.
Su 26.1. klo 16.30 Alikulma, Takamaa, Yliskulman kinkerit Riitta ja Matti Säterin luona Säterillä, Alikulmantie 449.
Ke 29.1. klo 18 Kirkonkylä, Eura I kinkerit Pirkko Koskisen luona Tarvasrivissä, Peltotie 1 as. 1
Su 9.2. klo 12 Juva, Tyllilä, Vähä-Heikkilän kinkerit Annikki ja Seppo Kivimäen luona, Rajavuorenkuja 23.
Ti 11.2. klo 18 Horrinen kp:n kinkerit Eliisa ja Teemu Hirvensalon luona Koivulehdossa, Uitontie 57.
To 27.2. klo 18 Liedonperän kinkerit Sanna ja Antti Kuitulan luona Nummilassa, Koskentie 22.
Su 1.3. klo 12 Seppälä, Suurilan kinkerit Pullerilla, Kyröntie 530. Kaffeet keittää Riitta ja Ari Aaltonen sekä Maarit ja Esa Heinonen.
Su 1.3. klo 15 Eura II kinkerit Raija ja Pertti Tenhusen luona Katajistolla, Laurilantie 75.
Ke 4.3. klo 18 Killala, Kättylä, Liiparla, Tiensuun kinkerit Hanna ja Väinö Aavasaaren luona Väinölässä, Liiparlantie 35.
To 12.3. klo 18 Horrinen, Kallela, Yrjäntylän kinkerit Maija ja Matti Mäkitalon luona Kotamäessä, Kodantie 26.

Lämpimästi tervetuloa! Tänä vuonna kinkereiden aiheena on "Kristityn ilo" ja läksyvirtenä virsi 963, Herra, kutsut työhösi.