Tervetuloa

Tervetuloa kappeliseurakunnan sivuille, ja mukaan kappelin elämään!

Kappeliseurakunnan kappalainen on  Outi Niiniaho — kappeliseurakunnan asioista ole yhteydessä kappalaiseen tai muihin kappelin työntekijöihin.

Toimitusten ja tilojen varauksissa, virkatodistusten tilaamisessa, esteiden tutkintapyynnöissä, hautapaikka- ja haudanhoitoasioissa ynnä muussa asioinnissa palvelee myös kirkkoherranvirasto.

Kappelista kirkkoalueeksi?

8.10. Tarvasjoen kirkossa klo 17.30 kuulemistilaisuus Tarvasjoen kappeliseurakunnan lakkauttamisesta.

Asiasta kertomassa, keskustelemassa ja kysymyksiin vastaamassa on Liedon seurakunnan kirkkoneuvosto.

6.10. Liedon kirkossa klo 18 ”Neljän kirkon jumalanpalvelukset” -ilta.

Yhdessä keskustelemme koko Liedon seurakunnan jumalanpalveluselämästä muun muassa seuraavin teemoin: Minkälaisia odotuksia, toiveita ja mahdollisuuksia jumalanpalveluselämään kohdistuu? Mitä mahdollisuuksia neljä kirkkoa seurakunnalle antaa? Kuinka vahvistamme vapaaehtoisuutta ja kehitämme jumalanpalveluselämää?

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan tulevaisuuden seurakuntaelämästä Liedon seurakunnassa!

Koululaiskirkon saarna. kuva: Eeva Sisso