Tanssitunteja ja kehonhuoltoa

LattariMIX: Jumpataan ja tanssitaan latinomusiikintahtiin erilaisia lattaritansseja (salsa, samba, merengue, reggaeton…)

Lyrical dance: Virtaavan liikkeen tanssitunti, vaikutteitanyky- ja jazztanssista. Opetellaan tanssikoreografiaa, jossa pääsee harjoittelemaan ilmaisua ja musiikin tulkintaa tanssissa.

Tanssitekniikka: Kehitetään kehonhallintaa, tasapainoa ja ponnistusvoimaa jazztanssin ja baletin tekniikkaharjoituksilla. Tunnilla treenataan piruetteja ja hyppyjä.

Kehonhuolto: Tunnilla vahvistetaan ryhtiä tukevia lihaksiaja lisätään kehon venyvyyttä erilaisten lihaskuntoharjoitusten ja venyttelyjen kautta. Lopussa tehdään rentoutusharjoitus.

Kaikilla tunneilla avoin taso.
Osallistumismaksu 4 e / tunti. Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Ohjaajana tanssinopettaja Liisa Laihia.

Kesäkuun tuntien aikataulu

2.6. Pappilan pihalla klo 18 lattariMIX, klo 19 kehonhuolto

14.6. Pappilan pihalla klo 18 lattariMIX, klo 19 kehonhuolto

15.6. Mestarintuvassa klo 18 lyrical dance, klo 19 jazztanssi

21.6.  Mestarintuvassa klo 18 jazztanssi, klo 19 lyrical dance

22.6. Pappilan pihalla  klo 18 lattariMIX, klo 19 kehonhuolto

Tunnit pidetään Liedon pappilan pihalla (Hyvättyläntie 17) sekä Mestarintuvassa (Hyvättyläntie 19, 21420 Lieto).
Pysäköintitilaa on pappilan pihalla sekä Liedon seurakuntatalon pysäköintipaikalla (Kirkkotie 15).

Ilmoittautuminen tunneille

Ilmoittautumiset ja lisätiedot tuntien ohjaajalta,
p. 040 410 1028 tai liisa.laihia@gmail.com
Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa.

Tervetuloa!

Tanssija valkeassa mekossa ja taustalla valkoista kulunutta tiiliseinää.