Gospeltanssitunnit Mestarintuvalla

Mestarintupa

Tule mukaan tanssimaan!

TANSSITUNNIT JA KEHONHUOLTO 15.6.-17.6.
Liedossa Mestarintuvassa (Hyvättyläntie 19, autopaikoitus Kirkkotie 15)

Tervetuloa yhdelle tai useammalle tunnille!

La 15.6. klo 12 LattariMIX, klo 13 Kehonhuolto

Su 16.6. klo 12 Lyrical dance, klo 13 Tanssi-improvisaatio

Ma 17.6. klo 18 LattariMIX, klo 19 Lyrical dance

Ohjaa tanssinopettaja Liisa Laihia.

Osallistumismaksu 5 €/tunti. (Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: 040 410 1028 (Liisa) tai liisa.laihia@gmail.com

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa.

Tuntikuvaukset:

LattariMIX - Jumpataan ja tanssitaan latinomusiikin tahtiin erilaisia lattaritansseja (salsa, samba, merengue, reggaeton...).

Lyrical dance - Virtaavan liikkeen tanssitunti, vaikutteita nyky- ja jazztansseista. Opetellaan tanssikoreografiaa, jossa pääsee harjoittelemaan ilmaisua ja musiikin tulkintaa tanssissa.

Kehonhuolto - Tunnilla vahvistetaan ryhtiä tukevia lihaksia ja lisätään kehon venyvyyttä erilaisten lihaskuntoharjoitusten ja venyttelyjen kautta. Lopussa tehdään rentoutusharjoitus.

Tanssi-improvisaatio - Heittäydytään vapaan liikkeen ja hetken vietäväksi. Tehdään liikeimprovisaatioharjoituksia erilaisten mielikuvien ja musiikkien avulla, omaa kehoa ja ryhmää kuunnellen. Tutkitaan mm. liikeratoja, rytmejä, liikelaatuja ja läsnäoloa. Ei tanssita koreografioita.

Järjestäjä

Liedon kirkkoalue, Auran kirkkoalue, Liedon kirkkoalue, Littoisten kirkkoalue, Tarvasjoen kirkkoalue