Kaikkien leiri

Halssin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leiri kaiken ikäisille; yksineläjille, perheellisille, varttuneemmalle väelle, nuorille - ihan kaikille!

Tule mukaan viettämään elokuista viikonloppua kanssamme Kaikkien leirille. Luvassa mukavaa puuhaa ja valinnanvaraa on tarjolla niin perheen pienimmille kuin varttuneemmallekin leiriläiselle.

Kaikenikäisten yhteisellä leirillä ohjelmassa on musiikkia, ulkoilua, saunomista, uintia, pelejä, leikkejä, kädentaitoja, hiljentymistä - harrastamaan pääsee mm. frisbeegolfia! Lapsiperheiden vanhemmilla on mahdollista myös huokaista tai viettää hetki keskenään. Lähtö leirille perjantaina kimppakyydein. Paluu sunnuntaina Lietooon. Hinta koko viikonlopulta kimppakyydein 20€ (jos kimppakyydit eivät järjesty, leirihinta 28€), alle 3-vuotiaat maksutta huoltajan seurassa. Ilmoittautuminen avoinna 7.8. saakka. Lisätietoja voit kysellä Jaanalta, jaana.jantunen@evl.fi, p. 050 303 4743. Jaana on heinäkuun alkupuolelle töissä ja tämän jälkeen lomalla 8.8. saakka.

Huomioittehan ilmoittautuessanne, että jokaisesta ilmoittautujasta (myös perheen pienimmistä) tulee täyttää oma ilmoittautumislomake, jotta ilmoittautumisen paikkalaskuri toimii oikein ja jokaisesta leirille osallistuvasta on tärkeät tiedot ohjaajilla. Alle 12-vuotiailla lapsilla tulee olla huoltaja/oma aikuinen mukana leirillä.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Järjestäjä

Auran kirkkoalue, Liedon kirkkoalue, Littoisten kirkkoalue, Tarvasjoen kirkkoalue