Perheretki Pyhälle

Perheretki Lappiin

Tule perheesi kanssa Liedon ja Salon seurakuntien järjestämälle Lapin-reissulle. Ohjelmassa yhdessäoloa Kairosmajalla (www.kairosmaja.fi) ja päiväretkiä Pyhätunturin lumoaviin maisemiin. (www.pyha-luostonkansallispuisto.fi) Päiväretkillä pääset tutustumaan mm. kurujen kauniiseen maisemaan, vierailet aapasuolla sekä viikon aikana on myös mahdollisuus tutustua ametistikaivokseen.

Retken hinta on 300 euroa aikuisilta ja 150 euroa alle 16-vuotiailta perheen jäseniltä sisältäen matkat, majoituksen ja ruokailut.

Tiedustelut: Liedon srk Suvi Pulkkinen, p. 050 5980725 (suvi.pulkkinen@evl.fi), Salon srk Vilho Routasalo, p. 044 7745290 (vilho.routasalo@evl.fi)

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Järjestäjä

Auran kirkkoalue, Liedon kirkkoalue, Littoisten kirkkoalue, Tarvasjoen kirkkoalue