Tour De Henrik

ti 28.6. klo 8.00 – to 30.6. klo 15.00

Tule mukaan huimalle polkupyörävaellukselle!

Tour de Henrik on 10-14 -vuotiaille tarkoitettu polkupyöräpyhiinvaellus. Matkan pituus on n. 145 kilometriä ja se taitetaan kolmessa päivässä. Päivämatka on pisimmillään 60 kilometriä, ja matkanopeus on 15 - 20 km/h. Matkasta selviää aivan tavallisella, kunnossa olevalla polkupyörällä.

Pyöräilemme Kokemäeltä Turkuun Pyhän Henrikin tietä pitkin. Matka kulkee halki metsien ja peltojen, järvien rannalla ja vanhoissa kulttuurimaisemissa. Matkalla tutustumme historiaan kun pysähdymme merkittäviin paikkoihin ja pidämme yhteisiä illanviettoja.

Matkan hinta on 70e, ja se sisältää ruoat, majoituksen, ohjelmat ja bussikuljetuksen Liedosta Kokemäelle. Lähtöaika selviää lähempänä. Myös polkupyörät siirretään yhteisellä autolla lähtöpaikalle. Matka päättyy Caribian kylpylään, kylpylämaksu sisältyy matkan hintaan mutta kylpylästä poistutaan omalla kyydillä.

Vaelluksen aikana mukanamme kulkee huoltoauto, johon voi jättää kaikki tavarat, joita ei tarvitse pyöräillessä. Huoltoauton mukana tulee pumput, paikat, ea-laukku ym. huoltoon liittyvää. Vaelluksella on joitain kohtia, joissa ei pääse pyörällä joten joudumme myös pienen matkan patikoimaan.

Huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Vaellukselle lähtee Liedosta nuorisotyönohjaaja ja muutamia isosia, ja muista seurakunnista enemmän aikuisia.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Järjestäjä

Auran kirkkoalue, Liedon kirkkoalue, Littoisten kirkkoalue, Tarvasjoen kirkkoalue