Yhdessä ihmisen puolella - ilta aluevaltuutetuille ja kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille

Ministeri Annika Saarikko ja piispa Mari Leppänen.

Lämpimästi tervetuloa aluevaltuutettujen ja kaikkien varsinaissuomalaisten hyvinvoinnista kiinnostuneiden yhteiseen iltaan Liedon kirkkoon!
Mukana illassa ministeri Annikka Saarikko, piispa Mari Leppänen, aluehallituksen puheenjohtaja Sanna Vauranoja sekä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuutettuja.

Ohjelma:

* Tervetulosanat, piispa Mari Leppänen
* Turvallinen ja hyvinvoiva Suomi, valtiovarainministeri Annika Saarikko
* Kommenttipuheenvuoro: Mitä kuulin? hiippakuntadekaani Mika Nokelainen
* Arjen asiantuntijat lavalla: johtava diakoniatyöntekijä Sirkku Nivala, perheneuvoja Sari Sundvall-Piha ja johtava sairaalapastori Hilkka Kakko-Helle.
Haastattelee hiippakuntasihteeri Anssi Nurmi.
* Yhdessä hyvinvointia edistämässä, V-S perhekeskus-koordinaation projektipäällikkö Sami Luoto sekä aluevaltuutetut Alas Ali ja Jouni Lehikoinen.
Haastattelee Anssi Nurmi.
* Turvallinen tulevaisuus rakennetaan yhdessä! Asiaa kirkon, uskonnollisten yhteisöjen ja järjestöjen roolista, aluehallituksen puheenjohtaja Sanna Vauranoja

Illan päätteeksi kirkkoherra Risto Leppänen kertoo Liedon kirkon uudesta ajasta ja tarjolla on pientä iltapalaa.

Tervetuloa avoimeen yleisöiltaan!

Illan järjestää Turun arkkihippakunnan tuomiokapituli.

kuvat:
ministeri Saarikko: Valtioneuvoston kuvapankki