Motoristikirkko

Moottoripyöriä Liedossa tiellä taustalla Liedon kirkko.

Tänä keväänä on Liedon motoristikirkon neljäskymmenes kerta!

Tervetuloa perinteiseen ajokauden avaukseen äitienpäivän aattona - kaksipyöräisillä tai muulla tavoin.

Erityisesti tänä juhlavuonna kutsutaan mukaan nuoria, myös mopoineen. Alun perinhän motoristikirkko oli nimenomaan nuorison keväinen kirkkohetki, ja messun kolehtikohdekin, Yhteisvastuu-keräys, kannustaa mukaan nuoria. Keräyskohde on koronan seurauksista kärsineet nuoret sekä Suomessa että maailmalla.

Juhlavuoden motoristikirkossa saarnaa Turun piispa Mari Leppänen.
Musiikista vastaa Ida Elina, ainutlaatuinen popkanteletar, joka hurmaa kultaisella lauluäänellään ja taidokkaalla soitollaan.
Kanteleessa yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin.

Motoristin psalmin lukijana on rovasti Erkki Marttinen, joka aikanaan Liedon kirkkoherrana motoristikirkon Suomeen luotsasi. Liturgina on kappalainen Harri Ruskeepää.

Yhteisvastuulle kerättävällä kolehdilla tuetaan koronaeristyksestä ja etäopiskelusta kärsineet ja yksinäisyyttä ja ahdistusta kohdanneet nuoret sekä Suomessa että maailmalla. Motoristikirkko 2022 kutsuukin mukaan tänä vuonna erityisesti nuoria - myös mopoineen!

Messussa Yhteisvastuulle kerätään kolehti. Lahjoituksen voi tehdä lisäksi MobilePaylla numeroon 22045.

• Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Seurakunnan Yhteisvastuu-keräykseen voi lahjoittaa myös verkkolahjoitussivun kautta.

Liedon kirkkoalue