Perheleiri

pe 6.8. kello 09.01 - su 8.8. kello 15.00
Halssin leirikeskus

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku.
Hakulomakkeet ovat verkossa avoinna 3.5. - 21.6.

Liedon seurakunta järjestää kesäisen perheleirin Halssin leirikeskukseen, Sauvoon (Halssintie 25, Karuna). Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu leiri, johon mukaan voi tulla myös isovanhemmat lastenlapsiensa kanssa.

Leirille hakeminen tapahtuu lähettämällä hakulomake verkossa. Viimeinen hakupäivä on ma 21.6.

Leirin hinta lietolaisille ja auralaisille: Aikuiset 30 €, 1. lapsi 30 €, 2. lapsi 15 € ja 3:sta lapsesta eteenpäin leiri on ilmainen. Leirimaksuun voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä diakoniatyöntekijä Katja Laaksoseen, p. 050 570 7177, katja.laaksonen@evl.fi

Leirille etusijalla ovat seurakunnan alueella asuvat perheet, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Liedon seurakunnan perheleirillä. Pyrimme kuitenkin ottamaan kaikki halukkaat mukaan.