Joulupiha

ma 21.12. kello 08.00 - 22.00
Seurakuntatalo - Joulupiha

Tänä vuonna joulun odotukseen ja iloon vievät joulupihan valot, musiikki ja jouluikkunat. Piipahda tai viivähdä virittäytymässä joulun aikaan!
Joulupihan löydät seurakuntatalon piha-aukiolta, osoitteesta Hyvättyläntie 19.

Valaistu piha tuikkii joulun tunnelmaa ja taustalla soivat joululaulut aamusta iltaan, aina loppiaiseen asti.
Pihan jouluikkunoiden kautta voi muun muassa kurkistaa talven ihmemaahan sekä tietysti pysähtyä jouluseimen äärelle ja kuulla jouluevankeliumia. Hiljentymään voi puikahtaa sisälle seurakuntatalon seuriskirkkoon.

Joulupiha avoimena 8.12.2020-6.1.2021 osoitteessa Hyvättyläntie 19. Pysäköintipaikkoja on seurakuntatalon pysäköintialueella, jonne ajo Kirkkotien puolelta.
Alueellisten suositusten mukaan noudatamme turvavälejä, hyvää käsihygieniaa ja maskisuositusta. Tiukentuneiden koronasuositusten tähden joulupihalla ei järjestetä yleisötilaisuuksia, mutta siellä voi vierailla omaan tahtiin.