Sanajumalanpalvelus - palveluksen toimittaa piispa Kaarlo Kalliala avustajineen

su 1.11. kello 10.00
Liedon kirkko

Ennen Liedon kirkon sulkemista remonttia varten vietetään jumalanpalvelusta, jonka päätteeksi ehtoollisvälineet siirretään juhlakulkueessa Liedon seurakuntatalolle. Juhlakulkuetta saattaa matkaan kirkkovaltuuston puheenjohtajan trumpetinsoitto sekä partiolaisten kunniavartiosto, ja sitä voi seurata kävelyteiltä sekä seurakuntatalon piha-aukiolta. 
Jumalanpalvelusta voi seurata suorana YouTube-kanavalla Liedon seurakunta.

Jumalanpalveluksessa saarnaa piispa Kaarlo Kalliala ja jumalanpalveluksen toimittamisessa ovat mukana rovastit Erkki Marttinen ja Esko Laine sekä kirkkoherra Risto Leppänen. Musiikista vastaavat kanttorit Svetlana Jääskeläinen ja Tomi Satomaa.

Jumalanpalveluksen päätteeksi siirretään kulkueessa seurakuntatalolle kirkon ehtoollisvälineet sekä muuta esineistöä. Kulkuetta voi seurata kävelyteiltä Kirkkotien ja Hyvättyläntien risteyskohdassa tai seurakuntatalon piha-aukiolta. Kulkue lähtee kirkosta noin kello 10.45. Kulkueen matkaa saattelee kirkkovaltuuston puheenjohtaja Seppo Mikkosen trumpettimusikki sekä Liedon Eränkävijöiden kunniavartiosto. 

Jumalanpalveluksessa noudatetaan turvaetäisyyksiä ja maskisuositusta. Tarvittaessa osallistujamäärää voidaan joutua rajoittamaan.