su 31.5. kello 10.00 - su 31.5. kello 11.15

Helluntaipäivän sanajumalanpalvelus lähetetään suorana seurakunnan Facebook-sivuilla sekä YouTubessa kanavalla Liedon seurakunta!

Jumalanpalveluksen toimittavat Elina Ahola, Svetlana Jääskeläinen ja Jaana Lehti.

Helluntaipäivän 31.5. jumalanpalveluksessa kerätään kolehti kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

Lahjoitusvaihtoehdot:
* Tekstiviestillä (10€): Lähetä viesti "10E HU" numeroon 16588.
* MobilePayllä: lyhytnumero 27711.
* Verkossa: www.hengenuudistus.fi

Rahankeräyslupa:
Hengen uudistus kirkossamme ry:n rahankeräyslupa: RA/2018/820.
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.