Messu (Perhemessu)

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa perhemessuun klo 11 (Huom! aika) laulamaan Suvivirttä!

Vietämme perhemessua Tarvasjoen kirkossa klo 11 alkaen. Perhekerho ja muskari mukana - ohjelmaa. Leivottu ehtoollisleipä, ehtoollisavustaja Maija Mäkitalo. Tekstinlukijana Tuuli Korpisalo. Rippikoululaiset palveluvuorossa. Messun jälkeen lähetystiimin valmistelema kotiruokalounas srk-talolla. Ruokailu on maksuton, halutessaan voi tukea ruokarahan verran lähetystyötä. Kaikenikäiset mukaan ruokailemaan!

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Poukama

Ystävänkahvila

Ystävänkahvilassa tarjolla yhdessäoloa, kahvia, arpajaiset ja muuta mukavaa. Hartaus klo 12,Daniel Räsänen.

Mestarintupa

Israelilaiset tanssit

Israelilaisia tansseja tanssitaan Mestarintuvan peilisalissa.