2. pääsiäispäivän perhejumalanpalvelus lähetetään suorana YouTubessa kanavalla Liedon seurakunta!

2. pääsiäispäivän jumalanpalveluksen toimittavat Outi Niiniaho ja Kaisa Kraft. Mukana myös diakoni Katja Laaksonen sekä lastenohjaajat Jaana Jantunen ja Eveliina Välimaa. Jumalanpalvelus on katsottavissa YouTube kanavalla Liedon seurakunta myös suoralähetyksen jälkeen. Tervetuloa koko perhe ruudun ääreen.

Jumalanpalveluksessa lauletaan virret: 745, 88, 499. Lisäksi lauletaan ja leikitään pari mukavaa laulua Lasten virsikirjasta lastenohjaajien johdolla.

Jumalanpalveluksen kolehti: Avustus- ja lähetystyön lentojen toteuttamiseen kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla MAF-Suomen lähetyslentäjät ry:n kautta. Lahjoitusohjeet www.maf.fi/lahjoita
Tekstiviestillä MAF 10 E numeroon 16350
Tilinumero FI04 5724 1120 0933 25