Aseman perhekerho

Aseman seurakuntakoti

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Aseman perhekerho 9:30-11:30

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!