Ilmaristen perhekerho

Ketunkolon kerhotila

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ilmaristen perhekerho klo 9:30-11:30

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!