Kids` Action -toimintailta

Nuortentalo

Toimintailta alakouluikäisille!

Kids` Action -toimintailtaa vietetään seurakuntatalolla perjantaina 28.2.2020 klo 18-20. Ohjelmassa mm. kisailuja, askartelua ja musiikkia. Illan aikana tarjolla myös iltapalaa. Kaikki alakouluikäiset tervetuloa! Ilta on maksuton. Lisätietoja nuorisotyönohjaaja suvi.pulkkinen@evl.fi tai 050 5980 725

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!