Olkkari

Nuortentalo

Olkkari Nuortentalolla

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla jossa saa vaan olla, tehdä läksyjä tai tavata kavereita. Jokaisessa Olkkarissa on tarjolla pientä syötävää. Rippikoululainen saa merkinnän Riparimenot -korttiin kun on ollut Olkkarissa tunnin. Mestarintuvassa pidetään nuorten hartaus klo 19 (15 min) paitsi kuukauden viimeisenä torstaina, jolloin on nuorten iltakirkko Liedon kirkossa klo 18.

Nuortentalo

Olkkari

Olkkari Nuortentalolla

Mestarintupa

Ryhmänohjaajakoulutus (kolmas vuosi)

Konkarit Mestarintuvassa

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta. Joogailtoja on keväällä kymmenen. Ryhmää ohjaavat Päivi, Emmi ja Ma
Mukaan mahtuu enintään 15 - kysy vapaita paikkoja: emmi.saariaho@helsinki.fi