Littoisten perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!

Perhekerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään. Tarjolla aamupalaa. Perhekerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista, ja se on maksuton. Mukana lastenohjaajat.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho