Fundeerausillassa Björn Vikström

Littoisten kirkko

Ajankohtaista pohdiskelua uskonnollisesta populismista. Vieraana TT, yliopistonopettaja, entinen Porvoon piispa Björn Vikström.
Liedon keskustasta pääsee bussikuljetuksella Fundeerausiltaan ja takaisin!

Asiantuntijavieraan Björn Vikströmin kanssa pohditaan muun muassa sitä missä määrin uskonnollisesta retoriikasta löytyy populistisia elementtejä. Keskustelemassa Littoisten kyläpappi Daniel Räsänen. Ajatustenvaihtoa Fundeerausillassa siivittää Iina Kivimäen pianomusiikki.
Liedon keskustasta menee Fundeerausiltaan yhteiskuljetus! Bussimatkalle ilmoittaudutaan kyläpapille, p.050 575 7715, daniel.rasanen@evl.fi
Yhteiskyyti lähtee Liedon seurakuntatalon pysäköintialueelta klo 17.20 ja vie Littoisten työväentalon pihalle. Sieltä paluumatka Liedon keskustaan lähtee klo 19.30.