Fundeerausillassa Björn Vikström

Littoisten kirkko

Ajankohtaista pohdiskelua uskonnollisesta populismista. Vieraana TT, yliopistonopettaja, entinen Porvoon piispa Björn Vikström.
Liedon keskustasta pääsee bussikuljetuksella Fundeerausiltaan ja takaisin!

Asiantuntijavieraan Björn Vikströmin kanssa pohditaan muun muassa sitä missä määrin uskonnollisesta retoriikasta löytyy populistisia elementtejä. Keskustelemassa Littoisten kyläpappi Daniel Räsänen.
Liedon keskustasta menee Fundeerausiltaan yhteiskuljetus! Bussimatkalle ilmoittaudutaan kyläpapille, p.050 575 7715, daniel.rasanen@evl.fi
Yhteiskyyti lähtee Liedon seurakuntatalon pysäköintialueelta klo 17.20 ja vie Littoisten työväentalon pihalle. Sieltä paluumatka Liedon keskustaan lähtee klo 19.30.

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua

Kaikenikäisten maksuton luisteluvuoro Tarvasjoella! Yleisöluistelua on joka sunnuntai helmikuun loppuun asti.
Mailalliset vuorot ovat 26.1. ja 23.2.

Poukama

Ystävänkahvila

Ystävänkahvilassa tarjolla yhdessäoloa, kahvia, arpajaiset ja muuta mukavaa. Hartaus klo 12,Daniel Räsänen.

Mestarintupa

Israelilaiset tanssit

Israelilaisia tansseja tanssitaan Mestarintuvan peilisalissa.