Littoisten perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!

Perhekerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään. Tarjolla aamupalaa. Perhekerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista, ja se on maksuton. Mukana lastenohjaajat.

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua

Kaikenikäisten maksuton luisteluvuoro Tarvasjoella! Yleisöluistelua on joka sunnuntai helmikuun loppuun asti.
Mailalliset vuorot ovat 26.1. ja 23.2.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho