Lasten joulu!

Tule viettämään iloista joulua! Lapsiperheiden ja kaikenikäisten joulutapahtuma kirkossa ja sen lähiympäristössä - perinteiselle tapaninpäivän hevosajelullekin pääsee!

Liedon kirkossa järjestetään klo 11-12.30 jouluinen tapahtuma kaikenikäisille. Ohjelmassa Tapaninajelut Taikuripoika-hevosen kyydissä, jouluista askartelua ja muuta puuhaa kirkossa, pientä purtavaa. Kaikki ohjelma on maksutonta ja osallistua voi omaan tahtiin. Tervetuloa!

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua

Kaikenikäisten maksuton luisteluvuoro Tarvasjoella! Yleisöluistelua on joka sunnuntai helmikuun loppuun asti.
Mailalliset vuorot ovat 26.1. ja 23.2.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho