Yleisöluistelua!

Tarvasjoen jäähalli

Seurakunnan luisteluvuorojen syyskausi päättyy kaikille avoimeen vauhdikkaaseen kiekkopeliin!

Seurakunnan luisteluvuorojen syyskausi päättyy kaikille avoimeen vauhdikkaaseen kiekkopeliin Tarvasjoen jäähallilla. Kirkkoherra Risto Leppänen ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja Seppo Mikkonen haastavat seurakuntalaiset mukaan koko kentän kiekkopeliin. Jääkiekkovarustus suositeltava, alaikäisillä ristikollinen kypärä ja kaulasuoja pakollisia. Yleisöäkin toivotaan paikalle. Tarjolla mehua ja makkaraa. Yleisöluistelut Tarvasjoen jäähallilla jatkuvat joulutauon jälkeen jälleen su 5.1. aina helmikuun lopulle saakka. Tervetuloa!

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!

Pappila

Pappilan Porina