Lasten kauneimmat joululaulut

Tarvasjoen seurakuntatalo

Lasten Kauneimmat Joululaulut Tarvasjoen seurakuntatalolla, yhteistyössä MLL:n kanssa.

Lasten kauneimmat joululaulut yhteistyössä MLL:n kanssa. Säestäjänä Kaisa Kraft, ja mukana lastenohjaajat Maija ja Eveliina.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua

Kaikenikäisten maksuton luisteluvuoro Tarvasjoella! Yleisöluistelua on joka sunnuntai helmikuun loppuun asti.
Mailalliset vuorot ovat 26.1. ja 23.2.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho