Lahja Lapselle -paketointitalkoot

Diakoniatoimisto Palvelukeskus

Joulumieltä paketointitalkoista! Pirauta tai tekstaa mukaantulostasi Katja Laaksoselle, p. 050 570 7177. Ilman ennakkoilmoittautumistakin voi liittyä talkooväkeen.

Tervetuloa Poukamaan Lahja lapselle -keräyksen paketointitalkoisiin! Saamme yhdessä lämmintä mieltä joulunodotukseen käärimällä paperiin vapaaehtoisten lapsiperheille lahjoittamat joululahjat. Glögin- ja suklaantuoksuiset talkoot pidetään osoitteessa Hyvättyläntie 9. Sisäänkäynti Palvelukeskuksen pääovista.

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!

Ulkoilu- ja juttukaverit

Ulkoilu- ja juttukaverit ulkoilevat yhdessä Setälänpihan ja Matinkartanon asukkaiden kanssa.