Kokkikerho alakouluikäisille

Nuortentalo

Herkkujen taikaa!

Alakouluikäisten kokkikerho kokoontuu keskiviikkoisin seurakunnan nuortentalolla (Hyvättyläntie 19) syyskuun alusta joululomaan asti klo 18-19.30. Ohjelmassa helppoja herkkuja, hyviä ohjeita ja neuvoja keittiötaitojen harjoitteluun. Kerho on maksuton ja ilmoittautuminen tapahtuu kerhossa. Lisätietoja Suvi Pulkkinen 0505980725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua

Kaikenikäisten maksuton luisteluvuoro Tarvasjoella! Yleisöluistelua on joka sunnuntai helmikuun loppuun asti.
Mailalliset vuorot ovat 26.1. ja 23.2.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho