Lahja Lapselle -paketointitalkoot

Poukama / diakoniatoimisto, Palvelukeskus, Hyvättyläntie 9

Joulumieltä paketointitalkoista! Pirauta tai tekstaa mukaantulostasi Katja Laaksoselle, p. 050 570 7177. Ilman ennakkoilmoittautumistakin voi liittyä talkooväkeen.

Tervetuloa Poukamaan Lahja lapselle -keräyksen paketointitalkoisiin! Saamme yhdessä lämmintä mieltä joulunodotukseen käärimällä paperiin vapaaehtoisten lapsiperheille lahjoittamat joululahjat. Glögin- ja suklaantuoksuiset talkoot pidetään osoitteessa Hyvättyläntie 9. Sisäänkäynti Palvelukeskuksen pääovista.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Poukama

Ystävänkahvilassa tervehdys Mongoliasta

Ystävänkahvilassa tervehdys Mongoliasta, vieraana Mongolian kirkon presidentti Purevdorz Zamsran.
Tervetuloa kahville ja juttelemaan ja kuulemaan uutisia lähetyskentältä!

Pappila

Pappilan runoryhmä

Runoryhmä Liedon pappilassa klo 18. Tervetuloa mukaan!