Alakouluikäisten adventtileiri

Halssin leirikeskus

Joulun odotusta Halssissa

Jouluista alakouluikäisten adventtileiriä vietetään Halssissa 29.11-1.12.2019. Leirille lähdetään perjantai-illalla ja lauantai vietetään ulkoillen, askarrellen ja hyvästä seurasta nauttien. Sunnuntaina osallistutaan ensimmäisen adventin jumalanpalvelukseen Liedon kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen lähdetään availemaan joulukalentereita kukin omaan kotiinsa. Leirin hinta on 28 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen. Osallistuville lähetetään leirikirje sähköpostitse. Lisätietoja Suvi Pulkkiselta 0505980725 tai suvi.pulkkinen@evl.fi

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!