Fundeerausillassa FT Marko Lehti: Rauhan teon kaventuva tila konfliktien maailmassa.

Littoisten kirkko

Syvälle luotavaa pohdiskelua rauhan teemasta. Fundeeraajavieraana Tampereen yliopiston Yhteiskuntatieteiden tiedekunnasta FT, profressori Marko Lehti.

FT, professori Marko Lehden kanssa pohditaan rauhan olemusta, edellytyksiä ja rauhan teon mahdollisuuksia.
Keskustelemassa Littoisten kyläpappi Daniel Räsänen.

Seuraava Fundeeraus-keskiviikko Littoisten kirkossa 22.1.2020. Silloin vieraana TT, yliopistonopettaja, entinen Porvoon piispa Björn Vikström ja aiheena Populismi ja uskonto.

Omaishoitoperheiden joulujuhla

Yhteislaulua, musiikkia, joulun Sanaa sekä riisipuuroa ja kahvia. Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja tunnelmasta! Ilm. 5.12.mennessä kunnan omaishoitotiimille, p. 050 5912421 / Luukka.

Mestarintupa

Tanssitunteja aikuisille ja nuorille

Jouluiset nykytanssin ja jazztanssin tunnit joululaulujen tahtiin!

Pappila

Pappilan kirjallisuuspiiri

Liity hyvään luku- ja juttuseuraan! Pappilan salissa -kirjallisuuspiirissä vaihdetaan ajauksia luetuista teoksista.