Fundeerausillassa FT Marko Lehti: Rauhan teon kaventuva tila konfliktien maailmassa.

Littoisten kirkko

Syvälle luotavaa pohdiskelua rauhan teemasta. Fundeeraajavieraana Tampereen yliopiston Yhteiskuntatieteiden tiedekunnasta FT, profressori Marko Lehti.

FT, professori Marko Lehden kanssa pohditaan rauhan olemusta, edellytyksiä ja rauhan teon mahdollisuuksia.
Keskustelemassa Littoisten kyläpappi Daniel Räsänen.

Seuraava Fundeeraus-keskiviikko Littoisten kirkossa 22.1.2020. Silloin vieraana TT, yliopistonopettaja, entinen Porvoon piispa Björn Vikström ja aiheena Populismi ja uskonto.

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten ikonipiiri

Tervetuloa ikonipiiriin!

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua

Kaikenikäisten maksuton luisteluvuoro Tarvasjoella! Yleisöluistelua on joka sunnuntai helmikuun loppuun asti.
Mailalliset vuorot ovat 26.1. ja 23.2.

Poukama

Ystävänkahvila

Ystävänkahvilassa tarjolla yhdessäoloa, kahvia, arpajaiset ja muuta mukavaa. Hartaus klo 12,Daniel Räsänen.