Lyhtykirkko Littoisten kirkossa

Littoisten kirkko

Lyhtykirkko alkaa kokoontumisella Littoisten kirkon eteen klo 17.00. Siitä lähdemme kulkueena pienelle lyhtykävelylle, jonka jälkeen palaamme kirkkoon viettämään ehtoollista ja nauttimaan lämmintä mehua tai teetä. Ota oma lyhty mukaan.

Musiikista vastaavat Anna-Mari Satomaa ja Veikko Viljanen. Pappina Daniel Räsänen.

Ketunkolon kerhotila

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa. HUOM: Muuttunut kerhopäivä

Mestarintuvassa

Varamummojen ja -pappojen tapaaminen

Varamummot -tädit ja -papat kokoontuvat Mestarintuvassa vaihtamaan vapaaehtoistyön kuulumisia!