Kids' Action -toimintailta Nenäpäivän meiningissä

Nuortentalo

Nenäpäivän viettoa mukavassa meiningissä kavereiden kanssa!

Hyvää musiikkia, kivoja kilpailuja, herkuttelua ja muuta mukavaa tekemistä alakouluikäisille.
Ilta on maksuton. Tarjolla iltapalaa. Halutessaan voit varata mukaan kolikoita vapaaehtoiseen iltapalamaksuun Nenäpäivän hyväksi.
Lisätietoja illasta antaa nuorisotyönohjaaja Suvi Pulkkinen, p. 050 5980 725, suvi.pulkkinen@evl.fi

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Ketunkolon kerhotila

Ilmaristen perhekerho

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa!