Fundeerausillassa Lipasti ja Teinin vanhemman 10 käskyä

Littoisten kirkko

Littoisten Fundeerausillassa mukana lietolainen kirjailija ja toimittaja Roope Lipasti.

Fundeerausillassa pureudutaan yhdessä lietolaisen kirjailijan ja toimittajan Roope Lipastin kanssa siihen, mitä kaikkea teini-ikäisen vanhempana olemiseen liittyy. Lipastin valitsema illan otsikko ja teema "Teinin vanhemman kymmenen käskyä" johdattaa illan keskusteluun.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Poukama

Ystävänkahvilassa tervehdys Mongoliasta

Ystävänkahvilassa tervehdys Mongoliasta, vieraana Mongolian kirkon presidentti Purevdorz Zamsran.
Tervetuloa kahville ja juttelemaan ja kuulemaan uutisia lähetyskentältä!

Pappila

Pappilan runoryhmä

Runoryhmä Liedon pappilassa klo 18. Tervetuloa mukaan!