EU-ruuan jako

Seurakuntatalo

EU-ruokaa jaetaan Liedon seurakuntatalolla 6.11. klo 10.00 - 11.00, osoitteessa Kirkkotie 15. Ota oma kassi mukaan!

Ruoka on tarkoitettu vähävaraisille. Jakelusta saa lihasäilykettä, hapankorppuja, makaronia, mysliä, puurohiutaleita, sämpyläjauhoja, vehnäjauhoja, maitojauhetta, hernekeittoa ja perunasosejauhetta. Lisätietoja voi kysyä diakoniatyöntekijä Jaana Inbergiltä, p. 050 493 0442.

Aseman seurakuntakoti

Aseman perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Poukama

Ystävänkahvilassa tervehdys Mongoliasta

Ystävänkahvilassa tervehdys Mongoliasta, vieraana Mongolian kirkon presidentti Purevdorz Zamsran.
Tervetuloa kahville ja juttelemaan ja kuulemaan uutisia lähetyskentältä!

Pappila

Pappilan runoryhmä

Runoryhmä Liedon pappilassa klo 18. Tervetuloa mukaan!