Hiljaisuuden jooga®

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi

Ryhmää ohjaavat Päivi, Emmi ja Mari. Mukaan oma joogamatto, vesipullo, viltti tai villapaita ja joustavat vatteet. Lämpimästi tervetuloa!

Pappila

Siioninvirsiseurat

Tervetuloa!

Littoisten kirkko

Lyhtykirkko Littoisten kirkossa

Lyhtykirkko alkaa kokoontumisella Littoisten kirkon eteen klo 17.00. Siitä lähdemme kulkueena pienelle lyhtykävelylle, jonka jälkeen palaamme kirkkoon viettämään ehtoollista ja nauttimaan lämmintä mehua tai teetä. Ota oma lyhty mukaan.

Iltakirkko

Tervetuloa iltakirkkoon! Kappalainen Pauliina Uhinki-Suominen pitää lähtösaarnan. Messun jälkeen kahvitarjoilu kirkossa.