Ehtoollishartaus

Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksessa

Ehtoollishartaus Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksessa.

Ehtoollishartaus Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksessa. Myös muut kuin talon asukkaat ovat tervetulleita.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Toimintatorstai

Miten Liedon seurakunta ja Etiopia liittyvät toisiinsa? Entä keitä ovat Mamma rööri ja pulu rööri?

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi

Tarvasjoen kirkko

Kristuksen kuninkuuden sunnuntain messu Tarvasjoen kirkossa

Päivän nimi kalskahtaa kovin juhlavalta, mutta messu on ihan meille tavallisille ihmisille, jotka kaipaamme harmaan syksyn keskellä toivon pilkahduksia, rauhaa - tai hetken hengähdystaukoa elämän isoimpien kysymysten äärellä.