240-vuotisjuhlamessu

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa Tarvasjoen kirkon 240-vuotisjuhlamessuun!

Juhlamessussa saarnaa kirkkoherra Risto Leppänen, liturgina on kappalainen Outi Niiniaho ja musiikista vastaa kanttori Kaisa Takkula juhlamessun projektikuoron kanssa. Yhteistä juhlaa jatketaan Tarvasjoen seurakuntatalolla. Kappelin lähetystyön hyväksi lähetystiimin valmistelema lounas, vapaaehtoinen ruokamaksu. Kaikki ilolla mukaan riemuitsemaan kirkostamme!

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Arki-illan ehtoollinen

Yksinkertainen arki-illan ehtoollishetki

Littoisten kirkko

Rukoushetki (Isä Meidän -aamurukous LIttoisissa)

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi