Virkistystä äideille

Halssin leirikeskus

Hengähdä hetkeksi arjen pyörityksestä. Äitien vuorokauden mittainen virkistysleiri pidetään meren äärellä Halssin leirikeskuksessa. Tarjolla lepoa, rentoa olemista, kädentaitoja ja ulkoilua, saunomista ja hyvää ruokaa.

Äitien virkistysleirejä on järjestetty monien vuosien ajan. Leirillä on mahdollisuus hetkeksi levähtää arjen vaatimuksista. Ohjelmaan voit osallistua jos haluat. Jos mielummin vietät vuorokauden nukkuen sekin sopii. Halssin leirikeskus sijaitsee Sauvossa n. 45 min ajomatkan päässä Liedosta. Leirille lähdetään kimppakyydein Liedon seurakuntatalon pihalta perjantaina klo 17.30. ja paluu on lauantai-iltana. Lisätietoa leiristä saa Katja Laaksoselta katja.laaksonen@evl.fi. Ilmoittautuminen 18.10. mennessä.

Ketunkolon kerhotila

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerho

Littoisten perhekerho Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.30-11.30. Tervetuloa. HUOM: Muuttunut kerhopäivä

Pappila

Seniorisinkut

Ajatuksia arjesta, pyhästä ja oman elämän haasteista.