Virkistystä äideille

Halssin leirikeskus

Hengähdä hetkeksi arjen pyörityksestä. Äitien vuorokauden mittainen virksitysleiri pidetään meren äärellä Halssin leirikeskuksessa. Tarjolla lepoa, rentoa olemista, kädentaitoja ja ulkoilua, saunomista ja hyvää ruokaa.

Äitien virkistysleirejä on järjestetty monien vuosien ajan. Leirillä on mahdollisuus hetkeksi lehvähtää arjen vaatimuksista. Ohjelmaan voit osallistua jos haluat. Jos mielummin vietät vuorokauden nukkuen sekin sopii. Halssin leirikeskus sijaitsee Sauvossa n. 45 min ajomatkan päässä Liedosta. Leirille lähdetään kimppakyydein Liedon seurakuntatalon pihalta perjantaina klo 17.30. ja paluu on lauantai-iltana. Lisätietoa leiristä saa Katja Laaksoselta katja.laaksonen@evl.fi. Ilmoittautuminen 18.10. mennessä.

Liedon keskustan kerhotila

Perhekerho (Liedon keskustan ja Loukinaisten perhekerhot)

Keskustan ja Loukinaisten yhteinen perhekerho. Mukavaa yhdessäoloa, leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hetki hiljennytään. Tarjolla aamupalaa.

Tarvasjoen seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerho Tarvasjoen seurakuntatalolla. Mukavaa yhdessä oloa ja kivaa tekemistä. Tarjolla pieni aamupala.

Littoisten kirkko

Toimintatorstai