Hiljaisuuden jooga®

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi

Ryhmää ohjaavat Päivi, Emmi ja Mari. Mukaan oma joogamatto, vesipullo, viltti tai villapaita ja joustavat vatteet. Lämpimästi tervetuloa!

Arki-illan ehtoollinen

Yksinkertainen arki-illan ehtoollishetki

Littoisten kirkko

Rukoushetki (Isä Meidän -aamurukous LIttoisissa)

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga on maksutonta.