Kirkkoareenalla Liedon mestari

Kirkkoareenalla tutkija, taidehistorioitsija Katri Vuola johdattelee Liedon mestarin jalanjäljlle.

Tutkija, taidehistorioitsija Katri Vuola kertoo kuvanveistäjämyytti Liedon mestarista ja kertoo niistä monista keskiaikaisista puuveistoksista, jotka niin sanottuun Liedon mestariin on liitetty.
Kirkkoareenaillan päätteeksi on kirkossa tarjolla iltakahvi.

Liedon mestarista kertova ilta on syksyn toinen Kirkkoareena. Ensimmäisessä Kirkkoareenassa 2.10. keskustelijoina ovat emeritusarkkipiispat Kari Mäkinen, Jukka Paarma ja John Vikström aiheenaan "Kuuleeko Jumala? Kuuleeko kukaan?".

Mestarintuvassa

Varamummojen ja -pappojen tapaaminen

Varamummot -tädit ja -papat kokoontuvat Mestarintuvassa vaihtamaan vapaaehtoistyön kuulumisia!

Pappila

Pappilan kirjallisuuspiiri

Liity hyvään luku- ja juttuseuraan! Pappilan salissa -kirjallisuuspiirissä vaihdetaan ajatuksia luetuista teoksista.

Mestarintupa

Mielenterveyskuntoutujien Porina-ryhmä