Sadonkorjuun kiitosmessu

Tarvasjoen kirkko

Tervetuloa sadonkorjuun kiitosmessuun.
Messun jälkeen Tarvasjoen Maataloustuottajanaiset tarjoavat aterian seurakuntatalolla 40-vuotisjuhlansa kunniaksi.

Jumalanpalveluksen toimittavat Outi Niiniaho ja Minna Mäkinen, Martta Mäkitalo, laulu. Maataloustuottajat mukana palvelutehtävissä. Messun jälkeen kaikki ovat tervetulleita maksuttomaan ruokailuun seurakuntatalolle (Maataloustuottajanaisten 40-vuotisjuhlalounas). Luvassa myös ohjelmaa.

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Arki-illan ehtoollinen

Yksinkertainen arki-illan ehtoollishetki

Littoisten kirkko

Rukoushetki (Isä Meidän -aamurukous LIttoisissa)

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi