Kuuleeko Jumala? Emeritusarkkipiispat Kirkkoareenalla

Kirkkoareena-illassa keskustelevat emeritusarkkipiispat Kari Mäkinen, Jukka Paarma ja John Vikström.

Kirkkoareenalla emeritusarkkipiispat Kari Mäkinen, Jukka Paarma ja John Vikström keskustelevat elämän polttavimmista ja syvimmistä kysymyksistä teemanaan Kuuleeko Jumala? Kuuleeko kukaan?

Kirkkoareena-keskusteluillat saavat jatkuvat jälleen tänä syksynä, kun 2.10. areenalla kuullaan emeritusarkkipiispoja ja 9.10. tutkija Katri Vuola kertoo kuvanveistäjämyytti Liedon mestarista.
Areenan päätteeksi on kirkossa tarjolla iltatee.

Tarvasjoen kirkko

Perhemessu

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua!

Luistelu alkaa!!

Littoisten kirkko

Lyhtykirkko Littoisten kirkossa

Lyhtykirkko alkaa kokoontumisella Littoisten kirkon eteen klo 17.00. Siitä lähdemme kulkueena pienelle lyhtykävelylle, jonka jälkeen palaamme kirkkoon viettämään ehtoollista ja nauttimaan lämmintä mehua tai teetä. Ota oma lyhty mukaan.