Mikkelinpäivän perhekirkko

Littoisten kirkko

Tervetuloa Mikkelinpäivän perhekirkkoon!

Perhekirkon toimittavat Daniel Räsänen ja Kaisa Takkula, mukana lapsikuoro Laululintuset sekä Littoisten päiväkerhoryhmä Pajulinnut, Heidi Laaksonen ja Tiina Aaltonen. Lopuksi kaikki saavat vielä turvaksi mukaansa enkeliheijastimet.

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi

Tarvasjoen kirkko

Kristuksen kuninkuuden sunnuntain messu Tarvasjoen kirkossa

Päivän nimi kalskahtaa kovin juhlavalta, mutta messu on ihan meille tavallisille ihmisille, jotka kaipaamme harmaan syksyn keskellä toivon pilkahduksia, rauhaa - tai hetken hengähdystaukoa elämän isoimpien kysymysten äärellä.

Perhemessu Mestarinsalissa

Tervetuloa viettämään perhemessua Liedon seurakuntatalon Mestarinsaliin! Messun jälkeen lasten esityksiä ja kirkkolounas (vapaaehtoinen maksu diakoniatyölle).