Lapsikuoro Laululintuset

Maksuton kuoro eskareille ja ala-asteikäisille

Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17.30-18.10 seurakuntatalolla. Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja. Syksyn aikana meillä on myös muutama esiintyminen. Kuoro on maksuton. Lisätietoja saa Kaisa-kanttorilta, p. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua!

Luistelu alkaa!!

Littoisten kirkko

Lyhtykirkko Littoisten kirkossa

Lyhtykirkko alkaa kokoontumisella Littoisten kirkon eteen klo 17.00. Siitä lähdemme kulkueena pienelle lyhtykävelylle, jonka jälkeen palaamme kirkkoon viettämään ehtoollista ja nauttimaan lämmintä mehua tai teetä. Ota oma lyhty mukaan.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!