Metsäkirkko Kuoviluodossa

Kuoviluoto, sateella Littoisten kirkko

Luonnonläheinen ja tunnelmallinen metsäkirkko Littoisten järven rannalla!

Kuoviluodon saunarannassa pidettävän metsäkirkon toimittaa Daniel Räsänen. Säestäjinä Anna-Mari Satomaa, Siniliina Kaunisto ja Tiina Aaltonen. Lopuksi kahvit ja makkarat.
Huonon sään sattuessa ollaan kirkossa.

Littoisten kirkko

Galleria Kyläkirkko avoinna

Galleria Kyläkirkossa taiteilija Panu Thusbergin näyttely Kosmos ja kaukaiset kiertolaiset avoinna 8.9.2019- 6.1.2020 lauantaisin klo 16-18 ja sunnuntaisin klo 18-19.

Tarvasjoen kirkko

Kristuksen kuninkuuden sunnuntain messu Tarvasjoen kirkossa

Päivän nimi kalskahtaa kovin juhlavalta, mutta messu on ihan meille tavallisille ihmisille, jotka kaipaamme harmaan syksyn keskellä toivon pilkahduksia, rauhaa - tai hetken hengähdystaukoa elämän isoimpien kysymysten äärellä.

Perhemessu Mestarinsalissa

Tervetuloa viettämään perhemessua Liedon seurakuntatalon Mestarinsaliin! Messun jälkeen lasten esityksiä ja kirkkolounas (vapaaehtoinen maksu diakoniatyölle).