Perhekerho (Liedon keskustan ja Loukinaisten perhekerhot)

Mestarintupa

Keskustan ja Loukinaisten yhteinen perhekerho. Mukavaa yhdessäoloa, leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hetki hiljennytään. Tarjolla aamupalaa.

Tarvasjoen jäähalli

Yleisöluistelua!

Luistelu alkaa!!

Littoisten kirkko

Lyhtykirkko Littoisten kirkossa

Lyhtykirkko alkaa kokoontumisella Littoisten kirkon eteen klo 17.00. Siitä lähdemme kulkueena pienelle lyhtykävelylle, jonka jälkeen palaamme kirkkoon viettämään ehtoollista ja nauttimaan lämmintä mehua tai teetä. Ota oma lyhty mukaan.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!