Avoimet kuoroharjoitukset Kirkkomusiikkipäivänä

Gospel Ladies -kuoro juhlii Kirkkomusiikkipäivää pitämällä avoimet harjoitukset!

Seurakunnan gospelkuoro, Gospel Ladies, kutsuu kuorolaulusta kiinnostuneet kuulemaan harjoituksiaan! Avoimissa harjoituksissa voit liittyä itsekin lauluun. Yhdessä harjoitellaan mm. monelle tuttuja, rakastettuja Petri Laaksosen lauluja. Kuoroa johtava Svetlana Jääskeläinen kertoo harjoituksissa mielellään lisää tästä kuorosta ja lauluharrastuksesta. Iltakahvia tarjolla.

Lapsikuoro Laululintuset

Maksuton kuoro eskareille ja ala-asteikäisille

Lapsikuoro Laululintuset

Maksuton kuoro eskareille ja ala-asteikäisille

Kirkkokuoron 90-vuotisjuhla: ruokailu ja konsertti

Juhlamessun jälkeen vietetään Liedon kirkkokuoron 90-vuotisjuhlaa seurakuntatalolla.
Keittolounas on tarjolla klo 11.30. Sen jälkeen kuullaan juhlakonsertti klo 12.30 alkaen.

Kirkkokuoro esittää juhlakonsertissaan lauluja vuosien varrelta. Kuoroa johtaa Tomi Satomaa.
Kakkukahvit juodaan konsertin päätteeksi.