Svetlana Jääskeläinen, laulu ja Pasi Helin, piano sekä Patrik Kleemola, kitara

Säveliä suvi-iltaan -sarjan konsertti

Svetlana Jääskeläinen, laulu ja Pasi Helin, piano, sekä Patrik Kleemola, kitara.

Vapaa pääsy, kolehti ovilla musiikkityön hyväksi

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Kolmen kerran kesälaulukoulussa on tilaa sinulle, joka koet itsesi lauluataidottomaksi, sekä sinulle, joka olet jo kokeempi laulunharrastaja!
Se on myös hyvä reitti sinulle, joka haluaisit aloittaa kuoroharrastuksen, mutta vielä etsit tai epäilet!
Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset: svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai p. 050 5980 745.

Kolmen kerran kesälaulukoulu

Maksuton laulukoulu kokoontuu kolmena heinäkuun keskiviikkona. Ilmoittautumiset sähköpostitse svetlana.jaaskelainen@evl.fi tai tekstiviestillä p. 050 5980 745.