Hiljaisuuden jooga® -päivä

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta. Päivää ohjaa Hiljaisuuden joogan kehittäjä, sairaalapastori ja joogaopettaja Heli Harjunpää. Päivään on ilmoittautuminen.

Hiljaisuuden jooga -päivän ohjaa Heli Harjunpää. Hinta 10 euroa, sisältää ruoan. Mukaan oma joogamatto, vesipullo, viltti j joustavat vatteet.
Ilmoittautuminen 1.9. mennessä: daniel.rasanen@evl.fi
Lämpimästi tervetuloa!

Arki-illan ehtoollinen

Yksinkertainen arki-illan ehtoollishetki

Littoisten kirkko

Rukoushetki (Isä Meidän -aamurukous LIttoisissa)

Isä Meidän aamurukous Littoisten kirkossa torstaisin klo 7.30-8.00.

Tammikallion seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi